Despre noi

Povestea Minet Bedding a început în anul 2001 când viziunea unei companii dedicate oamenilor, vieții de calitate și stării de bine a devenit realitate. De atunci am continuat cu pași siguri să clădim cel mai de încredere brand de textile pentru casă din Romania, aspirând să fim compania care participă activ la crearea unei lumi mai sănătoase, făcând o diferență remarcabilă în fiecare viața tuturor, în fiecare zi, prin cultivarea somnului de calitate.
Pasionați de inovație în industria textilă, am adoptat și am integrat constant tehnologie de producție de înaltă performanță și am îmbrățișat în mod continuu noutatea în dezvoltarea produselor noastre, create în spiritul beneficiilor indiscutabile de confort și calitate superioară. Cu responsabilitate asumată, viziune clară și permanent atenți la dezvoltări esențiale atât în tehnologiile de fabricare cât și în dezvoltarea produselor, demonstrăm permanent că obiectivele îndrăznețe pe care ni le stabilim în fiecare an sunt cheia succesului nostru, atât actual cât și viitor.
Mizăm în fiecare zi pe standarde înalte, excelență, etică și integritate, oferind dedicarea noastră completă în efortul de a fi întotdeauna cei mai buni! Totodată am pus cap la cap o echipă deosebită, închegată puternic în jurului pasiunii comune pentru lucrul bine făcut. De la dezvoltare durabilă și până la grija față de mediu, aspirăm să fim compania ce participă activ la crearea unei lumi mai sănătoase, prin cultivarea somnului de calitate, invitându-te astfel în universul confortului absolut!
Noua Fabrică Inaugurată în luna mai 2018 cu 6,000,000 euro investiţii infrastructură; 500,000 euro investiţii echipamente noi; 30,000 mp teren; 15,000 mp construcţie; 4,000 europaleţi capacitate de depozitare; 3 x capacitate de producţie

Echipa Noastra

Noi cei de la Minet ne considerăm o mare familie. Nu ne leagă doar prietenia ci şi pasiunea comună pentru lucrul bine făcut. Investim permanent în training astfel încât echipa noastră să fie permanent capabilă să utilizeze ultimele tehnologii existente în piaţă.

Mărcile noastre

Avem în comun nevoia de odihnă, de a ne reîncărca bateriile. De aceea, pernele, saltelele sau pilotele Minet sunt făcute cu pasiune şi grijă pentru o odihnă cât se poate de sănătoasă. Produsele noastre sunt menite să ofere un maxim de confort, respectând în acelaşi timp cele mai ridicate standarde de calitate şi siguranţă.
Minet Conf este primul producător de confecţii textile de casă din România care s-a angajat în direcţia dezvoltării durabile şi a respectului faţă de mediu.
Generarea deşeurilor este un aspect de mediu rezultat din activităţile organizaţiei noastre pe care îl ţinem sub control prin fixarea obiectivelor de colectare, valorificare şi reciclare.
Suntem dotaţi cu cele mai noi linii tehnologice pentru a permite ca producţia noastră de înaltă calitate să fie continuă şi sigură, respectând cele mai stricte standarde de inspecţie a calităţii.

Eticheta Oeko-Tex®, prezentă pe toate produsele noastre, oferă un important instrument decizional la achiziționarea textilelor, încredere în produsele textile – un sinonim internațional pentru fabricarea responsabilă a textilelor – de la materia primă până la produsul finit de pe rafturile magazinelor.


Dezvoltarea sistemului integrat de management în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, pe care l-am certificat cu organismul TÜV THÜRINGEN, îmbunătăţeşte continuu performanţele produselor şi serviciilor noastre realizate în condiţii de calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională ridicate, respectând legislaţia în vigoare.


certificare ISO(.pdf)